Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1/2 cană unt sau ghee,la temperatura camerei
1/2 ceașcă zahăr din nucă de cocos
1 ou
1 linguriță extract de vanilie
1 1/2 ceașcă făină de migdale (făină de caju)
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță sare de mare
1/2 ceașcă ciocolată neagră
Instrucțiuni de preparare:
Utilizați un mixer electric sau un procesor de alimente pentru a amesteca untul, zahărul din nucă de cocos, oul și vanilia.
Adăugați făina de migdale, bicarbonatul de sodiu și sare de mare.
Se amestecă din nou până se omogenizează complet.
Adaugați chips-urile de ciocolată și dați la rece timp de aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Formați din aluat biscuiții,pe care îi așezați pe o tavă căptușită cu o hârtie de copt.
Coaceți timp de 10-12 minute până când marginile devin maro aurii, dar centrul este încă moale.
Scoateți tava din cuptor și lăsați să se răcească biscuiții timp de 10 minute pe tava înainte de a îi transfera pe un suport de răcire.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție:
Calorii 99; Grăsimi 7,4 g (Sat. 4g); Proteină 1,1 g; Carbohidrați 8,1 g (net carb. 7,8 g); Fibre 0.3g; Sodiu 217 mg
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: ciocolata,faina de migdale bio,zahar de cocos bio