Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
Ingrediente lichide:
1 ceașcă piure de banane bine coapte (de la aproximativ 3 banane medii)
2 ouă
¼ cană sirop de arțar
2 lingurițe extract de vanilie
Ingrediente solide:
1 cană făină de migdale fin albite
1 cană făină de ovăz fără gluten
1 linguriță praf de copt
½ linguriță de scorțișoară
¼ linguriță de sare
1/3 cană chips de ciocolată
2-3 linguri chips de ciocolată pentru garnitură
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de brioșe cu 10 forme și pulverizați interiorul. Acest lucru ajută la prevenirea lipirii.
Într-un castron amestecați piureul de banană, ouăle, siropul de arțar și extractul de vanilie, până se omogenizează. Într-un castron separat, amestecați împreună făina de migdale, făină de ovăz, praful de copt, scorțișoara și sarea până se combină bine. Adăugați ingredientele solide la ingredientele lichide. Îndoiți în ⅓ cești de ciocolată. Împărțiți aluatul în mod egal între garnituri. Presarăți cu ciocolată suplimentară. Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când testerul iese în cea mai mare parte curat. Transferați brioșele pe un suport de sârmă să se răcească complet.Serviți.Vor ieși 10 brioșe.
Notă :
Pentru a face o pâine: Se toarnă aluatul într-o tavă de pâine de 20×10 cm unsă și căptușită cu hârtie de copt. Coaceți timp de 40-50 de minute până când testerul iese în cea mai mare parte curat .
Pentru a face o rețetă vegană : utilizați două ouă de in, în loc de ouăle obișnuite.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 brioșă
Calorii: 209
Grăsimi:10,3 g
Grasimi saturate: 2,5 g
Carbohidrați: 26,2 g
Zahăr: 10,7 g
Fibre: 3,0 g
Proteine: 5,2 g
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: ciocolata,faina de migdale bio,sirop de artar bio