Brioșe cu banane fără gluten

Fluffy, healthy dairy free and gluten free banana muffins with chocolate chips. Sweetened with bananas and pure maple syrup and made with a mix of almond flour and oat flour! These muffins are freezer-friendly and great for breakfasts or snacks!

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

     Ingrediente lichide:
    

1 ceașcă piure de banane bine coapte (de la aproximativ 3 banane medii)
     2 ouă
     ¼ cană sirop de arțar
     2 lingurițe extract de vanilie
     Ingrediente solide:
    

1 cană făină de migdale fin albite
     1 cană făină de ovăz fără gluten
     1 linguriță praf de copt
     ½ linguriță de scorțișoară
     ¼ linguriță de sare
     1/3 cană chips de ciocolată
     2-3 linguri chips de ciocolată pentru garnitură

Fluffy, healthy dairy free and gluten free banana muffins with chocolate chips. Sweetened with bananas and pure maple syrup and made with a mix of almond flour and oat flour! These muffins are freezer-friendly and great for breakfasts or snacks!

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de brioșe cu 10 forme și pulverizați interiorul. Acest lucru ajută la prevenirea lipirii.
Într-un castron amestecați piureul de banană, ouăle, siropul de arțar și extractul de vanilie, până se omogenizează. Într-un castron separat, amestecați împreună făina de migdale, făină de ovăz, praful de copt, scorțișoara și sarea până se combină bine. Adăugați ingredientele solide la ingredientele lichide. Îndoiți în ⅓ cești de ciocolată. Împărțiți aluatul în mod egal între garnituri. Presarăți cu ciocolată suplimentară. Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când testerul iese în cea mai mare parte curat. Transferați brioșele pe un suport de sârmă să se răcească complet.Serviți.Vor ieși 10 brioșe.

Fluffy, healthy dairy free and gluten free banana muffins with chocolate chips. Sweetened with bananas and pure maple syrup and made with a mix of almond flour and oat flour! These muffins are freezer-friendly and great for breakfasts or snacks!

Notă :

Pentru a face o pâine: Se toarnă aluatul într-o tavă de pâine de 20×10 cm unsă și căptușită cu hârtie de copt. Coaceți timp de 40-50 de minute până când testerul iese în cea mai mare parte curat .

Pentru a face o rețetă vegană : utilizați două ouă de in, în loc de ouăle obișnuite.

Informații nutriționale:

Cantitatea pe porție: 1 brioșă

Calorii: 209
Grăsimi:10,3 g
Grasimi saturate: 2,5 g
Carbohidrați: 26,2 g
Zahăr: 10,7 g
Fibre: 3,0 g
Proteine: 5,2 g

Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: ciocolata,faina de migdale bio,sirop de artar bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/288286231881489/” /]

Sirop de artar *BIO 187ml

Sirop de arțar bio


http://www.evzinshop.com/bio/bio-indulcitori/sirop-de-artar-bio-187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *