Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
Ingrediente lichide:
1 banană de dimensiuni medii, piure
2 ouă , mari
¼ ceașcă de iaurt grecesc
1 linguriță extract de vanilie
1/2 cană lapte de migdale neîndulcit
½ cană sirop de arțar
2 linguri ulei din nucă de cocos, topit
Ingrediente uscate:
1,5 cană făină albă de grâu spelta
½ linguriță praf de copt
½ linguriță bicarbonat de sodiu
2 lingurițe de scorțișoară
1/2 linguriță de nucșoară
1/4 linguriță de cardamon
⅛ linguriță de sare
1,5 cană morcovi rași fin *
1/2 ceașcă nuci pecan tocate
1/2 ceașcă de ciocolata neagră
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și pulverizați o tavă de pâine cu spray de gătit.
Începeți cu ingredientele umede. Într-un castron de amestecare de dimensiuni medii amestecați o banană până când se face un piure, apoi adăugați restul ingredientelor lichide în castron (cu excepția uleiului din nucă de cocos). Amestecați bine.
Într-un castron separat amestecați împreună ingrediente solide.Se adaugă ingrediente solide la ingredientele lichide și se amestecă. Adăugați uleiul din nucă de cocos topit în aluat și amestecați din nou.
Puneți aluatul în tava de pâine și presărați apoi niște chips-uri de ciocolată.
Coaceți la 180ºC timp de 38-42 de minute.
Scoateți și lăsați-l să se răcească timp de 5 minute înainte de a fi îndepărtat din tava de pâine.
Notiță :
* În cazul în care morcovii sunt extrem de umezi, îndepărtați din umiditate cu un prosop de hârtie înainte de a-i adăuga la aluat.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție : 1/9
Calorii: 298
Zahăr: 22
Grăsimi: 12
Carbohidrați: 43
Fibre: 5
Proteine: 5
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos bio,ulei de cocos raw bio,sirop de arțar bio,ciocolata