Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1 linguri | 15 ml ulei din nucă de cocos
2 cești | 160 de grame fulgi din nucă de cocos
1/4 cană | 35 grame semințe de floarea-soarelui
1/4 cană | 25 grame semințe de dovleac
2 linguri | 20 grame semințe de chia
1 ceașcă | 170 grame nuci amestecate (caju combo & pecan)
1 linguriță curcuma
1 linguriță scorțișoară
1 linguriță extract de vanilie
Instrucțiuni de preparare:
Într-un castron se amestecă fulgii din nucă de cocos, semințe, nuci, scorțișoară și turmeric.Într-o tigaie încălziți uleiul din nucă de cocos la căldură medie.
Se adaugă nucile și amestecul de semințe în tigaia încălzită și prăjiți amestecând continuu timp de 5 minute. Trebuie să continuați să amestecați pentru a evita arderea.
Se adaugă extractul de vanilie și siropul de arțar și se prepară încă 3-4 minute. Amestecul va fi lipicios și va deveni de culoare maroniu auriu. Scoateți de la căldură.
Tapetați o tavă mare cu hârtie de copt și transferați granola pe foaie, răspândind-o într-un strat uniform.Lăsați granola să se răcească și să devina crocantă .
Notă:
Păstrați această granola într-un recipient etanș, timp de 2-3 săptămâni, la temperatura camerei.
Această rețetă face aproximativ 3 1/2 cești.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție (0,25(1/4) cană )
Calorii 191 Calorii din grăsimi 144
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 16g 25%
Grăsimi saturate 8 g 40%
Sodiu 6 mg 0%
Potasiu 172 mg 5%
Carbohidrați totali 9 g 3%
Fibre alimentare 3g 12%
Zaharuri 3g
Proteine 3g 6%
Vitamina C 0,2%
Calciu 2,9%
Fier 6.7%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio,fulgi de cocos bio,caju bio,chia bio