Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
1/4 cană (56 grame) ulei din nucă de cocos
3/4 ceașcă + 2 linguri (234 grame) unt natural de arahide (doar arahide fără adaos de grăsimi sau zahar)
3 linguri (60 de grame) miere sau sirop de orez brun sau sirop de cocos,pentru o versiune vegană
1 ceașcă de ciocolata semi-dulce (180 grame) (folosiți chips-uri de ciocolata fără lapte sau lactate)
1 ceașcă (85 grame) fulgi din nucă de cocos neîndulcită
1 3/4 cană( 164 grame)fulgi de ovăz (ovăz fără gluten)
1/2 cană (60 grame) arahide prăjite
pentru garnitură :
3 linguri arahide tocate
2 linguri fulgi din nucă de cocos neîndulcită
Informații nutriționale:
Se topește uleiul din nucă de cocos într-o cratiță la căldură medie. Se adaugă untul de arahide și mierea și amestecam până când se combină bine, se adaugă chips-urile de ciocolată.Când se topește, adăugați nuca de cocos și fulgii de ovăz. Se lasă să se răcească timp de 5 minute și apoi se adaugă arahidele.
Tapetați o tavă de 20 x 20 cm. cu o bucată de hârtie de copt. Apăsați compoziția în tavă într-un strat uniform și presărați pe partea de sus cu arahide și fulgi din nucă de cocos, dacă doriți.
Lăsați să se răcească timp de aproximativ 2 ore sau până se fixează și apoi se taie în batoane.
A se păstra într-un recipient etanș la frigider. Batoanele se vor păstra timp de câteva săptămâni.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : unt de arahide bio,sirop de roscove bio ,sirop de cocos bio,ulei de cocos raw bio,fulgi de cocos bio,miere de albine bio