Batoane fără gluten cu fulgi de ovăz și unt de arahide

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente :

     1/4 cană (56 grame) ulei din nucă de cocos
     3/4 ceașcă + 2 linguri (234 grame) unt natural de arahide (doar arahide fără adaos de grăsimi sau zahar)
     3 linguri (60 de grame) miere sau sirop de orez brun sau sirop de cocos,pentru o versiune vegană
     1 ceașcă de ciocolata semi-dulce (180 grame) (folosiți chips-uri de ciocolata fără lapte sau lactate)
     1 ceașcă (85 grame) fulgi din nucă de cocos neîndulcită
     1 3/4 cană( 164 grame)fulgi de ovăz (ovăz fără gluten)
     1/2 cană (60 grame) arahide prăjite
     pentru garnitură :
     3 linguri arahide tocate
     2 linguri fulgi din nucă de cocos neîndulcită

Informații nutriționale:

Se topește uleiul din nucă de cocos într-o cratiță la căldură medie. Se adaugă untul de arahide și mierea și amestecam până când se combină bine, se adaugă chips-urile de ciocolată.Când se topește, adăugați nuca de cocos și fulgii de ovăz. Se lasă să se răcească timp de 5 minute și apoi se adaugă arahidele.
Tapetați o tavă de 20 x 20 cm. cu o bucată de hârtie de copt. Apăsați compoziția în tavă într-un strat uniform și presărați pe partea de sus cu arahide și fulgi din nucă de cocos, dacă doriți.
Lăsați să se răcească timp de aproximativ 2 ore sau până se fixează și apoi se taie în batoane.
A se păstra într-un recipient etanș la frigider. Batoanele se vor păstra timp de câteva săptămâni.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : unt de arahide bio,sirop de roscove bio ,sirop de cocos bio,ulei de cocos raw bio,fulgi de cocos bio,miere de albine bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/texanerin/videos/2703689393005060/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *