Biscuiți cu tahini și curmale

Tahini Medjool Date Chunk Cookies

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

     1 (100g) ceașcă fulgi de ovăz
     1/2 ceașcă (55g) făină de migdale
     1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
     1/2 linguriță de sare
     1/2 cană (125g) tahini (poate fi substituit cu un alte fructe cu coaja tare / unt de semințe)
     1/4 cană (80g) sirop de arțar
     1 linguriță extract de vanilie
     1/2 ceașcă (60g) curmale

Tahini Medjool Date Chunk Cookies

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180ºC.
Într-un castron amestecați împreună fulgii de ovăz, făina de migdale, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați tahini, siropul de arțar și vanilia.
Se amestecă pentru a forma un aluat gros.
Adăugați curmalele tăiate în mici cubulețe.
Formați bile și aranjați-le cu distanta intre ele pe o tavă căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 10-12 minute la 180ºC sau până când obțin o culoare maroniu aurie.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tahini-Medjool-Date-Chunk-Cookies-3.jpg

Informații nutriționale:

Cantitatea pe porție: 1 biscuit

Calorii: 136
Zahăr: 6g
Grăsime: 7g
Grăsimi saturate: 1 g
Carbohidrați: 14g
 Fibre: 2g
 Proteine: 4g

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : sirop de artar bio ,faina de migdale bio,curmale bio,tahini bio,unt de migdale bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/1341497902659595/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *