Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1 (100g) ceașcă fulgi de ovăz
1/2 ceașcă (55g) făină de migdale
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță de sare
1/2 cană (125g) tahini (poate fi substituit cu un alte fructe cu coaja tare / unt de semințe)
1/4 cană (80g) sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
1/2 ceașcă (60g) curmale
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180ºC.
Într-un castron amestecați împreună fulgii de ovăz, făina de migdale, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați tahini, siropul de arțar și vanilia.
Se amestecă pentru a forma un aluat gros.
Adăugați curmalele tăiate în mici cubulețe.
Formați bile și aranjați-le cu distanta intre ele pe o tavă căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 10-12 minute la 180ºC sau până când obțin o culoare maroniu aurie.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 biscuit
Calorii: 136
Zahăr: 6g
Grăsime: 7g
Grăsimi saturate: 1 g
Carbohidrați: 14g
Fibre: 2g
Proteine: 4g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : sirop de artar bio ,faina de migdale bio,curmale bio,tahini bio,unt de migdale bio