Pâine din hrișcă și migdale fără gluten

buckwheat almond bread with avocado

Ingrediente:

     1 ceașcă / 170g hrișcă, întreagă
     ¼ cană / 40g semințe chia
     ¼ ceașcă / 35g migdale
     1 cană / 240 ml apă

easy healthy gluten-free buckwheat bread

Instrucțiuni de preparare:

Înmuiați hrișca și migdale în apă. Peste noapte este cel mai bine, dar și o oră este suficient pentru hidratare.
Preîncălziți cuptorul la 375F / 190C.
Scurgeți și clătiți hrișca și migdale.Puneți toate ingredientele pentru pâine, în afară de migdale, într-un blender și amestecați până s-au mărunțit. Dacă blenderul dvs. nu este foarte puternic, utilizați semințele de chia pre-măcinate.
Se taie migdalele în felii, se amestecă în aluat și se toarnă apoi într-o formă de pâine.
Coaceți pâinea de hrișcă timp de 40 de minute și puteți servi de îndată ce a ieșit din cuptor.
Păstrați pâinea de hrișcă într-un recipient etanș, odată ce s-a răcit și se va păstra cel puțin 3 zile.

Calorii: 70 cal/porție

Porții: 8 felii

buckwheat bread avocado toast

[facebook url=”https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1148174862026400/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *