Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
2/3 ceașcă ciocolată semi-dulce sau ciocolată neagră ( ciocolată fără lapte)
5 linguri ulei din nucă de cocos (sau unt, ulei de avocado, unt vegan, ghee)
2/3 ceașcă zahăr de cocos (sau zahăr din arțar)
2 ouă
1 linguriță extract de vanilie
2/3 cupă făină de migdale
2 linguri pudră de cacao neîndulcită
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu (dacă este paleo) sau praf de copt
1/4 linguriță de sare
2/3 cană ciocolată tocată ,suplimentar
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de copt de 20x 20 cu hârtie de copt și pulverizați cu spray de gătit.
Într-o cratiță mică, se topește ușor ciocolata și uleiul la foc mic, până când devine netedă și lucioasă. Scoateți de la căldură și lăsați să se răcească puțin.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul și ouăle până când devin de culoarea ușor mai deschisă. Puneți deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ingredientele uscate – făina de migdale, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adaugați amestecul de ouă / zahăr în cratița de ciocolată topită.Se adaugă vanilia și se amestecă.Se adaugă ingredientele solide și se amestecă.Puneți chips-urile de ciocolată.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți la 180 de grade C pentru 20-24 de minute.
Se lasă negresele să se răcească înainte de a fi tăiate.
Notițe:
Încercați să nu amestecați prea mult.
Nu se coace prea mult.
Folosiți o făină de migdale foarte fin măcinată .
Informații nutriționale:
Porții: 16
Cantitatea pe porție: 1 porție pătrată
Calorii pe porție: 201
% Valoare zilnica
Grăsimi totale 12,6 g 19%
Colesterol 23,3 mg 8%
Sodiu 90,7 mg 4%
Carbohidrați totali 21,5 g 7%
Fibre dietetice 2.1g 8%
Zaharuri 18,9 g
Proteină 3,3 g 7%
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : faina de migdale bio,ulei de cocos raw bio,ciocolata,zahar de cocos bio