Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
Ingrediente pentru blatul de tartă :
6 linguri făină de orez alb
2 linguri unt de cajou
2 linguri sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie pură
1/16 linguriță de sare
Ingrediente pentru umplutură :
1/4 cupă nuci pecan zdrobite sau stafide
½ ceașcă cremă din nucă de cocos (scoasă dintr-o cutie de lapte din nucă de cocos plin de grăsime răcit peste noapte *)
6 linguri sirop de arțar
2 linguri nectar din nucă de cocos (sau sirop de agave)
2 linguri făină de tapioca
1 linguriță extract de vanilie pură
⅛ lingură de sare
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 C. Ungeți o tavă de brioșe de 6 forme și lăsați-o deoparte.
Amestecați toate ingredientele pentru blatul de tartă într-un procesor de bucătărie până când amestecul începe să formeze o minge (dacă amestecul este prea moale, adăugați mai multă făină, dacă este prea tare, adăugați un pic mai mult sirop de arțar. Formați amestecul într-o minge și frământați . Împărțiți aluatul în 5-6 părți . Așezați aluatul în interiorul fiecărei forme de brioșă și acoperiți baza și pereții. Se presară în mod egal cu bucățile de pecan zdrobite sau stafide ( ingredientele de umplutură). Puneți deoparte.
Puneți toate ingredientele de umplutură rămase într-un mic blender și mixați până când devine o compoziție netedă . Se încălzește ușor amestecul pe bain marie. Lăsați amestecul să se încălzească timp de câteva minute, apoi amestecați-l. După ce este ușor încălzit, împărțiți acest amestec în formele de tartă peste nucile pecani / stafide.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30-35 de minute. Se răcește cu atenție pentru a se întări crema (în mod ideal peste noapte sau cel puțin câteva ore). Serviți.
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,sirop de artar bio,sirop de cocos bio