Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
Aluat biscuiți :
4 linguri unt de arahide
2 linguri sirop de arțar
½ lingurițe extract de vanilie / pulbere
1 cană făină de migdale (puteți face prin măcinarea de migdale albite)
2 linguri ciocolată fără lapte (pentru o versiune fără zahăr înlocuiți cu nibs de cacao)
vârf de cuțit sare
Crema pentru umplutură :
½ cești nuci caju, înmuiate peste noapte (sau cel puțin 6 ore)
1 cană sirop de arțar
½ ceașcă cremă din nucă de cocos (total grăsimi )
½ linguri extract de vanilie / pulbere
Topping:
80gr ciocolată vegană
Instrucțiuni de preparare:
Pentru aluatul de biscuiti – combinați untul de arahide cu siropul de arțar într-un castron și amestecați împreună. Adăugați ingredientele rămase și combinați-le până când puteți forma cu mâinile o minge de aluat.
Luați o lingură de aluat și puneți-o într-o formă de silicon. Utilizați degetele pentru a apăsa în jos și pe lateral, lăsând o gaură în mijloc.
Adăugați cu grijă bețișoarele din lemn în forma.
Pentru crema umpluturii adăugați toate ingredientele în mixerul de mare viteză și amestecați la până când aveți un amestec cremos.
Se toarnă aproximativ 1-2 linguri în mijlocul gol al fiecărei forme, se întinde amestecul în mod egal și se pune în congelator timp de 2 ore.
Odată ce amestecul de cremă este ferm, adăugați un strat de aluat de biscuiți pe partea superioară închizând crema umpluturii în interior.
Așezați forma înapoi în congelator până când se întărește. Între timp, topiți ciocolata. Înmuiați fiecare magnum în ciocolată până se acoperă și se așează înapoi în congelator.
Scoateți 1-2 minute înainte de servire de la congelator.
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,ciocolata,sirop de artar bio,faina de migdale bio,unt de arahide,unt de migdale