Ingrediente:
1 și 1/2 cană de brânză Mozzarella rasă
1 cană brânză Cheddar rasă
110 gr (jumătate de pachet) brânză cremă
2 ouă mari
2/3 cupă făină de migdale
1/2 linguriță praf de usturoi
4 lingurițe praf de copt
unt (pentru uns)
Instrucțiuni de preparare:
Combinați brânza Mozzarella și brânza cremă într-un vas pe bain marie, până s-a topit ușor.
Amestecați împreună.Consistența ar trebui să înceapă să devină foarte moale ca o cremă lipicioasă .
Într-un castron mai mic, se amestecă împreună făina de migdale, praful de copt,pudra de usturoi și ouăle.
Combinați ingredientele cu făina de migdale cu brânza topită și amestecați bine împreună.
Se adaugă brânza de Cheddar și se amestecă.
Pe o folie de plastic presarăți făină de migdale.
Se pune aluatul pe folia de plastic și se înfășoară.
Așezați aluatul în frigider timp de aproximativ 20-30 minute pentru a se întări puțin.
Preîncălziți cuptorul la 210 grade C (ajustați dacă este necesar).
Scoateți aluatul de la frigider și tăiați-l în 8 bucăți egale.
Ungeți o tavă cu unt și formați cele 8 bucăți de aluat în bile.
Așezați bilele de aluat împrăștiate în mod egal, evitând părțile laterale ale tăvii, deoarece biscuiții se vor întinde în momentul gătitului.
Coaceți în cuptor timp de 10-12 minute, acordând o atenție deosebită. Aveți grijă să nu-i ardeți și să le scoateți când se au obținut o culoare maro auriu.
Scoateți imediat din cuptor și lăsați să se răcească înainte de servire.