Frișcă de cocos

Imagini pentru How To Make Whipped Coconut Cream

Ingrediente:

    1 conservă (400 gr) lapte din nucă de cocos sau cremă din nucă de cocos * refrigerată
    1 lingură sirop de arțar sau un alt îndulcitor (fără zahăr) după gust
     1 linguriță extract de vanilie
    opțional: alte extracte de aromă, condimente măcinate (cum ar fi scorțișoară) sau praf de cacao

Whipped coconut cream in a bowl

Instrucțiuni de preparare:

Răciți cutia de lapte din nucă de cocos timp de 1-3 zile. Crema integrală din nucă de cocos se va separa de apă de laptele din nucă de cocos sau de crema din nucă de cocos. Se va acumula la vârf și se va îngroșa.

Înainte de a deschide recipientul, răciți un castron și bătătoarele mixerului timp de aproximativ jumătate de oră. Deschideți recipientul și scoateți numai crema din nucă de cocos care ar fi trebuit să se stabilească în partea de sus a cutii**.

Folosind un mixer de mână, bateți crema din nucă de cocos cu sirop de arțar, extract de vanilie și alte arome opționale până devine pufoasă .

Crema din nucă de cocos bătută trebuie să fie suficient de stabilă pentru a orna brioșe,torturi,etc.

Opened can of coconut milk for whipped coconut cream

Notă :

* Crema de cocos trebuie să conțină doar ingredientele: nucă de cocos și apă.

** Unele branduri de lapte din cocos această separare de cremă și apă nu are loc.

[facebook url=”https://www.facebook.com/bakeritablog/videos/2138942736174880/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *