Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
Solide
1¾ cană făină de grâu integrală (spelta)
2 lingurițe praf de copt
1/8 linguriță de sare
1 linguriță de scorțișoară
1/3 ceașcă de nuci (pentru topping)
Ingrediente lichide
3/4 cană zahăr de cocos
1 ou de in *
1/4 cană sirop de arțar
3 banane medii coapte, piure
1/2 cană lapte de migdale, neindulcit*
1 linguriță extract de vanilie
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos topita
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și pulverizați o tavă de pâine de 23 cm. cu ulei.
Apoi, amestecați toate ingredientele solide(cu excepția nucilor) într-un castron. Se amestecă până se combină și se lasă deoparte.
Într-un castron mare adăugați toate ingredientele lichide (cu excepția uleiului din nucă de cocos) și amestecați împreună.
Adăugați lent ingrediente solide la ingredientele lichide până când toate ingredientele sunt bine combinate.În cele din urmă, adăugați uleiul din nucă de cocos la aluat și amestecați bine.
Se toarnă în tava pregătită și se întinde în mod uniform. Puneți nucile pe deasupra și puneți pâinea în cuptor.
Coaceți pâinea la 180ºC timp de 45-50 de minute, acoperind pâinea cu o folie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și serviți.
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,zahar de cocos bio,sirop de artar bio