Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
Pentru blat:
1,5 cană de făină de migdale, superfină
1/4 ceașcă nucă de cocos rasă fără zahăr
2,5 linguri ulei din nucă de cocos, topit
3 linguri de miere
1 linguriță extract de vanilie
1/8 linguriță de sare
Pentru umplutură :
4 ouă , mari
1/2 cupă suc de lime (sucul de lămâie normal funcționează, de asemenea)
1/2 ceașcă de miere
4 lingurițe făină de cocos
Ingrediente opționale:
iaurt grecesc
coajă rasă de lime(lămâie)
nucă de cocos prăjită
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la o temperatură de 180 ° C și tapetați o tavă de 20 cm x 20 cm cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Pregătiți blatul amestecând toate ingredientele, formând o minge. Transferați aluatul în tava pregătită și folosiți mâinile și / sau o spatulă pentru a se răspândi pe toată suprafața tăvii.
Coaceți blatul timp de 8 minute la 180ºC.
În timp ce blatul se coace, pregătiți umplutura. Bateți 4 ouă într-un castron și apoi adăugați restul ingredientelor. Amestecați până când se omogenizează bine.
După ce blatul s-a copt timp de 8 minute, scoateți din cuptor și turnați pe deasupra umplutura. Puneți înapoi în cuptor și coaceți pentru încă 18-22 de minute. *
Scoateți prăjitura de la cuptor și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de a fi transferată în frigider. Se răcește timp de 2 ore înainte de a fi tăiată .
Se taie în 16 pătrate și se servesc cu puțin iaurt grecesc, coajă de lămâie și nucă de cocos rasă și prăjită.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 baton
Calorii: 191
Zahăr: 22
Sodiu: 68
Grăsimi: 10
Carbohidrați: 25
Fibre: 1
Proteine: 4
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,faina de migdale bio,faina de cocos bio