Tartă vegană cu unt de arahide

These vegan no-bake peanut butter pies are made healthier with the help of bananas, coconut milk and maple syrup. With a paleo option.

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

     Pentru blat:
     1 cană (160 grame) alune prăjite
     1/2 cană (100 de grame) curmale fără sâmburi (aproximativ 16 curmale)
     1/2 linguriță extract de vanilie
     Pentru umplutură :
     1 1/2 cană (384 grame) unt de arahide
     3 banane medii coapte (320 de grame de banane decojite)
     1/2 cană (120 mililitri) lapte din nucă de cocos integral, conservă
     1 1/2 linguriță extract de vanilie
     1/4 cană (60 mililitri) sirop de arțar
     sare după gust
     Pentru topping:
     1/4 cană (56 grame) ulei din nucă de cocos
     1/4 cană (64 grame) unt de arahide
     5 linguri (34 grame) pudră de cacao
     1/2 linguriță extract de vanilie
     sare după gust
     3 linguri sirop de arțar
     1/3 ceașcă (53 de grame) arahide tocate
     1/3 ceașcă (60 de grame) ciocolată( chips de ciocolată vegană / paleo, dacă se dorește)

These delicious vegan no-bake peanut butter pies are made a little healthier with the help of bananas, coconut milk and maple syrup. With a paleo option.

Instrucțiuni de preparare:

Garnisiți o tavă de brioșe cu 12 forme de hârtie.
Folosind un procesor de bucătărie echipat cu o lamă S, procesați arahidele și curmalele până când se macină fin. Adăugați vanilia și mixați de câteva ori. Amestecul trebuie să se strângă împreună când este prelucrat. Dacă nu, adăugați o cantitate mai mare de extract de vanilie sau apă.
Împărțiți amestecul de blat în fiecare formă , folosind aproximativ 1 lingură + 1 linguriță (20 de grame).
Adăugați toate ingredientele umpluturii în mixer. Mixați până la omogenizarea lor.
Împărțiți crema pe fiecare blat, folosind aproximativ 1/4 cană de umplutură. Așezați tava în congelator.
Se îngheață timp de cel puțin 4 ore.
Scoateți din congelator și scoateți tartele din forme,lăsându-le la temperatura camerei timp de 10-20 minute. Dacă îi lăsați să se dezghețe prea mult, vor fi prea moi pentru a fi servite. Dacă nu se servesc imediat păstrați-le într-un recipient etanș.
În timp ce tartele se decongelează, pregătiți topping-ul. Se topește uleiul din nucă de cocos într-o cratiță mică la căldură scăzută. Se adaugă untul de arahide, pudra de cacao, extractul de vanilie și sarea și se amestecă până se combină. Scoateți cratița de la căldură și adaugați siropul de arțar până când se combină bine.
Lăsați să stea timp de aproximativ 5 minute și apoi se toarnă o lingură de glazură pe fiecare tartă înainte de a servi.Garnisiți cu arahide tocate și chips-uri de ciocolată.

Găsiți să cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,lapte de cocos bio,ciocolata,pudra de cacao bio,unt de migdale,unt de arahide,sirop de artar bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/texanerin/videos/2312223525685881/” /]

Lapte de cocos *BIO 400ml
Lapte de cocos bio

http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/lapte-de-cocos-bio-400ml
Ulei de cocos raw *BIO 500ml
Ulei din nuca de cocos raw bio

http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/ulei-de-cocos-raw-bio-500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *