Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
– 150 g de alune
– 250 g curmale
– 250 ml lapte din nucă de cocos la temperatura camerei
– 2 linguri ulei din nucă de cocos topit (opțional)
– 60 g de cacao
– 20 g făină de roșcove(opțional cacao)
– 1/2 linguriță vanilie naturală
– un vârf de sare
– 70 – 100 g miere sau sirop de agave (sau mai mult)
Instrucțiuni de preparare
Se pun curmalele într-un blender și se mixează până devine ca o alifie.
Într-o tigaie, puneți alunele și prăjiți-le timp de 8-10 minute la temperatură moderată. Se amestecă în mod continuu. În cazul în care alunele sunt cu coajă le vom curăța după ce s-au prăjit, lăsați-le să se răcească și apoi se freacă pielea cu mâinile.Puneți alunele prăjite într-un blender. Mixați timp de 2-3 minute pentru a se elibera uleiurile din alune.
Adăugați toate ingredientele rămase și mixați timp de 1-2 minute, până la omogenizare. Adăugați mierea sau siropul de agave sau orice alt îndulcitor preferați. Păstrați în frigider.
Notă :
Puteți utiliza numai cacao sau numai făină de roșcove sau combinând corect aceste două ingrediente,după gust.
Găsiți să cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,lapte de cocos bio,faina de roscove,faina de roscove,pudra de cacao bio,unt de alune,sirop de artar bio