INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE pentru negresa cu dovleac
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (350 ° F).
Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Într-un procesor de bucătărie, folosind atașamentul cu lamă S adăugați piure de dovleac, untul de migdale, siropul de arțar, condimentele pentru plăcinta cu dovleac și vanilia.
Amestecați cu viteză ridicată timp de 30 de secunde sau până când se formează un aluat consistent cu o culoare portocalie.
Adăugați pudra de cacao neîndulcită și amestecați din nou timp de 30 de secunde până când se formează o pastă groasă, lipicioasă și strălucitoare.
Se amestecă chips-urile de ciocolată folosind o spatulă sau la procesorul de bucătărie.
Transferați aluatul în tava preparată și împrăștiați uniform folosind o spatulă de silicon.
Presărați chips-uri de ciocolată fără zahăr. Apăsați ușor în aluat folosind o spatulă.
Coaceți timp de 20-25 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească timp de 15 minute în tava de coacere.
Transferați pe un suport de răcire. Între timp pregătiți glazura cu dovleac.
GLAZURA:
Într-un castron se pune unt de migdale, uleiul din nucă de cocos topit, condimentele pentru plăcinta de dovleac , piureul de dovleac și picăturile de stevia.
Se combină cu o lingură până când se formează o compoziție cremoasă.
Se garnisește partea superioară a negreselor.
GLAZURA DE CIOCOLATA – OPȚIONAL
Într-o cratiță topiți chips-urile de ciocolată fără zahăr cu ulei de nucă de cocos pe bain marie. Se garnisește peste glazura de dovleac.
Notă:
Puteți pune la rece timp de 10 minute pentru a se întării ciocolata.
Păstrați negresele timp de până la 4 zile în frigider folosind o cutie de torturi pentru a împiedica uscarea lor. De asemenea, puteți păstra la temperatura camerei până la 2 zile.
Puteți folosi unt de floarea-soarelui sau tahini în această rețetă.