Rulouri cu scorțișoară low carb

Aceste rulouri sunt o combinație perfectă de mozzarella, făină de migdale și scorțișoară, rezultând într-un desert cu arome bogate și textură moale. Umplutura cu scorțișoară aduce o dulceață subtilă și un iz aromat care completează perfect gustul. Vom folosi ingrediente precum mozzarella mărunțită, făină de migdale, brânză cremă, ou, praf de copt și scorțișoară pentru umplutură. Pentru glazurare, vom folosi brânză cremă, iaurt grecesc și stevia cu vanilie. Să începem să pregătim aceste delicioase rulouri cu scorțișoară, perfecte pentru a încheia o masă cu dulceață și savoare!

 

 

Ingrediente pentru rulouri cu scortisoara:


175 g mozzarella mărunțită (1 1/2 cupă )
80 g făină de migdale (extra fină ) (3/4 cești)
2 linguri brânză cremă
1 ou la temperatura camerei
1/2 linguriță praf de copt
Pentru umplutură :
2 linguri apă
2 linguri de îndulcitor granulat
2 lingurițe de scorțișoară
Pentru glazurare:
2 linguri brânză cremă
1 lingură iaurt grecesc / integral
2 picături stevia cu vanilie

Instrucțiuni de preparare pentru rulouri cu scortisoara:

Preîncălziți cuptorul la 180 grade Celsius / 360 Fahrenheit.
Se topește mozzarella și brânza cremă într-o cratiță în bain marie. Scoateți de la căldură când brânza este topită.
Se adaugă oul.
Acum adăugați făina de migdale și praful de copt. Începeți să amestecați folosind o furculiță, apoi folosiți-vă pe mâini pentru a face o minge de aluat. Acest lucru poate fi făcut mai ușor dacă ungeți mâinile mai întâi.
Împărțiți aluatul în 6 bile de câte 50g fiecare.
Formați rulouri lungi (aproximativ 40 cm), apoi aplatizați cu mâinile. Faceți aluatul cât mai subțire posibil.
Pregătiți umplutura de scorțișoară: fierbeți apă, apoi adăugați îndulcitorul și scorțișoara.
Răspândiți pasta de scorțișoară peste fâșiile de aluat aplatizate.
Rotiți fiecare fâșie într-un rulou și tăiați lateral în jumătate.
Acum aveți 12 chifle pe care le plasați pe o tavă sau într-un vas de plăcintă.
Coaceți timp de 20 de minute.
În timp ce rulourile se coc în cuptor, pregătiți glazura: amestecați brânza topită, iaurtul și stevia.
Răspândiți peste rulourile calde și serviți.

Rețetă Note
Această rețetă funcționează cel mai bine cu mozzarella pre-mărunțită de la supermarket. Mozzarella proaspătă conține prea mult lichid și este prea curgătoare.

Aluatul este un pic dificil de a lucra cu. Faceți ulei pe mâini dacă îl vedeți prea lipicios. Dacă se răcește prea mult, încălziți-l înapoi pentru a face mai ușor să se ocupe.

Nu vă lăsați păcălit de mărimea rulourilor – acestea pot fi mici, dar sunt destul de umplut! Dacă aveți, utilizați o alternativă de zahăr brun pentru a face umplutura – are un gust foarte asemănător cu zahărul brun, care funcționează excelent cu scorțișoară.

Puteți folosi untul în loc de apă, care dă rolurilor un gust plăcut de unt. Am facut cateva folosindu-se untul, apoi am decis sa dizolvam doar indulcitorul in apa, deoarece rulourile sunt deja foarte bogate in grasimi. Alegerea este a ta!

Dacă nu aveți Stevia cu aromă de vanilie, puteți adăuga un pic de extract de vanilie la îngheț.

Dacă nu aveți făină de migdale deosebit de fină și folosiți făină de migdale sau migdale, adăugați o lingură suplimentară de făină de migdale / migdale măcinate sau 1 lingură de făină de nucă de cocos.

 

Informații nutriționale:
Cantitatea pe portie
Calorii 94 de calorii din grasimi 65
% Valoare zilnică*
Total grăsimi 7,2 g 11%
Grăsimi saturate 2,3 g 12%
Grăsimi polinesaturate 0,1 g
Grăsimi mononesaturate 0.4g
Colesterol 25 mg 8%
Sodiu 98 mg 4%
Potasiu 9 mg 0%
Carbohidrați totali 2.1g 1%
Fibre alimentare 0,8 g 3%
Zaharuri 0.4g
Proteină 6,2 g 12%

  • Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.

 

[facebook url=”https://www.facebook.com/sugarfreelondoner/videos/682348255544764/” /]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *