Savurează un mic dejun sănătos și delicios cu fructe și quinoa, care îți va energiza ziua și îți va oferi un start plin de nutrienți și arome proaspete.
Ingrediente pentru mic dejun cu fructe si quinoa:
pentru laptele cu căpșuni:
1/4 cană semințe de cânepă
3/4 cană apă
1 cană căpșuni (proaspete sau congelate)
1 lingură sirop de arțar
2 căni quinoa gătită,orice varietate
4 căpșuni
1/4 cană afine
2 linguri migdale tocate
Instrucțiuni de preparare pentru mic dejun cu quinoa si fructe:
Adăugați cele 4 ingrediente pentru laptele de cânepă cu căpșuni într-un blender de mare putere. Amestecați până când devine o compoziție netedă și cremoasă (va fi de consistența laptelui). Puneți deoparte.
Puneți quinoa într-un castron, turnați laptele și presărați cu garnitura de fructe și migdale.
Serviți imediat.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție (0,5 din fiecare ingredient)
Calorii 493 Calorii din grăsimi 180
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 20g 31%
Grăsimi saturate 2g 10%
Sodiu 20 mg 1%
Potasiu 558 mg 16%
Carbohidrați totali 60 g 20%
Fibre alimentare 10g 40%
Zahar 15g
Proteină 20 g 40%
Vitamina A 2,6%
Vitamina C 70,6%
Calciu 11,5%
Fier 38,9%
- Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.