3 căni de conopidă tocată (320 g) 3 ouă mari (164 g) 1/2 linguriță sare 1 linguriță busuioc uscat 1 linguriță oregano uscat 1 1/2 cană brânză mărunțită (78 g; mozzarella sau cheddar) 3/4 cană făină de migdale (68 g) 1/2 linguriță praf de copt 12 lingurite sos de pizza 3-4 pepperoni feliat 1/2 cană cașcaval ras pentru garnisire
Instrucțiuni de preparare pentru briose cu conopida:
Încălziți cuptorul la 180 ° C. Garnisiți o tavă de brioșe cu garnituri de hârtie sau silicon sau ungeți generos cu ulei. Într-un bol mare, amestecați conopida, ouăle, sarea, busuiocul, oregano, brânza mărunțită, făina de migdale și praful de copt. Împărțiți compoziția între cele 12 forme de brioșe.Garnisiți fiecare brioșă cu 1 linguriță de sos de pizza, mai multe felii de pepperoni și presărați cu brânza rasă. Se bagă în cuptorul încălzit timp de 25-28 de minute, până se gătește. Depozitare: Aceste brioșe pot fi păstrate la frigider timp de 3-4 zile într-un recipient etanș sau în congelator până la 3 luni. Pentru a congela, înfășurați fiecare brioșă în pungă de plastic și depozitați într-o pungă mai mare sau un recipient de depozitare.