Briose cu faina de cocos

Vă plac biscuitii, mai ales cei crocanți? Acești biscuiți sunt o alegere excelentă pentru persoanele care urmează o dietă fără gluten și doresc să se bucure de o gustare sănătoasă și delicioasă,perfecți pentru cei care urmează o dietă ketogenică. Acești biscuiți sunt o alternativă sănătoasă, oferind o senzație satisfăcătoare și delicioasă fără a compromite echilibrul nutrițional.

Ingredientele pentru biscuiții keto includ făină de migdale, făină de cocos, îndulcitori naturali cum ar fi eritritolul sau stevia,vanilie sau alte esențe pentru aromă și puțină sare. Aceste ingrediente sunt amestecate pentru a forma un aluat consistent, care este apoi modelat în biscuiți și copți în cuptor până când devin aurii și crocanți.

Biscuiții keto cu făină de migdale și făină de cocos sunt ușor de preparat și pot fi personalizați după gust. Poți să adaugi și alte ingrediente pentru a le îmbogăți gustul, cum ar fi nuci, semințe sau bucăți de ciocolată neagră fără zahăr. Fiind fără gluten și cu un conținut scăzut de carbohidrați, acești biscuiți sunt potriviți pentru cei cu intoleranță la gluten sau care doresc să reducă aportul de carbohidrați în dietă.

Ingrediente pentru brioșe cu faina de cocos

  • 1 cană lapte din nucă de cocos neindulcit, cu grăsime completă
  • 4 ouă mari
  • 1 1/2 linguriță stevia (este egal cu 1/2 cană zahăr)
  • 1 lingură extract de vanilie
  • 3/4 cana faina din nuca de cocos (84 grame)
  • 1/4 linguriță sare
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu (sau 1 lingură praf de copt)

Instrucțiuni de preparare

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C.
  2. Pregatiti o tava de brioșe cu 9 forme de hârtie și ungeți cu ulei de cocos.
  3. Amestecați bine laptele din nucă de cocos până când este bine omogenizat.
  4. Dacă este complet separat de apă și de partea solida, transfererati conținutul conservei într-un bol si amestecati bine.
  5. Într-un bol mediu, bateți ouăle folosind un mixer de mână. Adaugați laptele de cocos, stevia și vanilia, apoi puneți făina de cocos, sarea și praful de copt.
  6. Dacă aluatul este extrem de gros și dificil de amestecat (făina de nucă de cocos este foarte absorbantă și uneori imprevizibilă), adăugați o lingură sau două de apă.
  7. Folosind o lingură de înghețată împărțiți compozitia în formele de brioșe pregătite.
  8. Coaceți până când brioșele sunt coapte și o scobitoare introdusă în centrul lor iese curată, 18-20 de minute.
  9. Răciți brioșele timp de 5 minute în tava pe un suport de răcire, apoi transferați brioșele direct pe suportul de răcire pentru a se răci încă 10 minute înainte de a servi.

Dacă doriți puteți urmări acest video pentru vedea rețeta originală. 

Informații nutriționale pentru brioșele cu zahar de cocos

Informațiile nutriționale sunt aproximative.

Cantitatea pe porție (1 brioșă)
Calorii 124 Calorii din grăsimi 72
% Valoare zilnica*
Grasimi 8g 12%
Grasimi saturate 5g 31%
Sodiu 238mg 10%
Carbohidrati 8g 3%
Fibre 3g 13%
Zahar 2g2%
Proteine 5g10%

  • Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 de calorii.

 

Notă:

Biscuiții vor avea o greutate între 12 și 17g.Aceasta cantitate va obține 18 biscuiți în total.

Dacă doriți să folosiți forme de decupat prăjituri, întindeți aluatul între 2 foi de hârtie de copt și așezați -le în congelator / frigider. Scoateți foaia de hârtie de deasupra și tăiați formele dorite.

Sursa: https://sugarfreelondoner.com/keto-sugar-cookies/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *