Batoane de ciocolata cu fulgi de ovaz

Peanut Butter Chocolate Oat Bars | 4 ingredient + no bake | Gluten Free + Vegan Option

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: unt de arahide,miere de albine,ciocolata,sirop de artar

Gluten Free + Vegan

Porții: 16 batoane
Calorii: 271 kcal

INGREDIENTE

1 cană de unt de arahide 
1/2 ceasca de miere,sirop de artar sau sirop de orez brun pentru optiunea vegană
3 cani de ovăz certificată fără gluten
1 cească de ciocolată neagră, fara lapte
INSTRUCȚIUNI
Topiți ciocolata
Așezați ciocolata într-un castron rezistent la căldură pe bain marie.
Se amestecă ciocolata pe măsură ce se topește. .
Într-un castron de dimensiuni medii, folosind un mixer de mână se amestecă împreună untul de arahide, mierea sau siropul de artar(sirop de orez) și ovăzul. Combinați totul împreună până când se amestecă complet. Aluatul ar trebui să fie strâns ca într-o minge.
Împărțiți amestecul în jumătate. Apăsați 1/2 din amestecul din unt de arahide în partea inferioară a unei tăvi de copt care este căptușită cu folie sau hârtie de copt.
Se întinde ciocolata topită pe partea superioară într-un strat uniform. Odată ce ciocolata este bine răspândită, puneți tava în frigider timp de aproximativ 20 de minute.
Scoateți tava din frigider și apăsați restul de aluat peste stratul de ciocolată. Așezați tava înapoi în frigider pentru încă 5-10 minute pentru a lăsa prajitura să se întărească ultima dată înainte de fi a tăiată în batoane.

1 baton :Calorii: 271 Grăsimi: 14 g Grăsimi saturate: 5 g Carbohidrați: 32 g Zahăr: 18 g Fibre: 4 g Proteine: 7 g

https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2036205996668922/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *