Blat de tarta din faina de cocos

Coconut flour pie crust - an easy 4 ingredients low carb, keto and paleo shrotbread crust perfect for pumpkin pie or quiche.Ingrediente:
3/4 ceașcă făină de cocos
2 oua
1/3 ceașcă ulei de cocos extra virgin topit
1/4 linguriță de sare pentru tartă sărată sau 1 lingură îndulcitor pentru tartă dulce

Coconut flour pie crust - an easy 4 ingredients low carb, keto and paleo shrotbread crust perfect for pumpkin pie or quiche.
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul 180C.
Într-un vas de amestecare sau un procesor de bucătărie cu atașamentul lamei S adăugați făina de nucă de cocos, ouăle, uleiul din nucă de cocos topit și sarea (sau îndulcitor în funcție de ceea ce faceți o plăcintă sărată sau o plăcintă dulce).
Combinați până când se formează un aluat.
Transferați într-o folie de plastic și înfășurați aluatul. Refrigerați timp de 15 minute pentru a se întări puțin sau 2-3 minute în congelator dacă vă grăbiți.
Între timp ungeți o tavă de 24 cm cu unt sau ulei din nucă de cocos. Utilizați o tavă cu un fund detașabil pentru a facilita procesul de detașare.
Scoateți aluatul din congelator, despachetați-l și puneți-l în centrul tăvii de plăcintă.
Apăsați cu mâna și utilizați degetele pentru a răspândi uniform aluatul în tavă.
Puteți folosi spatele unei lingurițe pentru a apăsa aluatul și a netezi suprafața.
Coaceți tarta la160 C timp de 15-20 de minute sau până când marginile tartei capătă culoare maro-aurie.
Lăsați 15 minute în tavă,apoi transferați pe un suport să se răcească complet.

Tarta se umple cu orice umplutură doriți.Pentru tartă dulce alegeți spre exemplu: cremă și fructe.

coconut flour pie crust paleo

Calorii: 93 kcal

Notă :

Pentru tartă dulce puteți folosi ca îndulcitor zahăr de cocos.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos

https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/942713059210915/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *