Daca iti place scortisoara si cauti o reteta simpla si fara gluten, ai intrat pe site-ul potrivit. Mai jos vei gasi cea mai delicioasa de biscuiti cu scortisoara. Incearca biscuitii fara gluten si spune-ne cum ti-au iesit!
Ingrediente pentru biscuiti fara gluten cu scortisoara:
- 2 1/2 cani faina de migdale
- 1 linguriță praf de copt
- 1 lingură măcinată cu scorțișoară de Ceylon
- 1/2 linguriță sare de mare
- 1/2 cană unt de migdale
- 3/4 cană sirop de arțar pur
- 1 linguriță extract pur de vanilie
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:
- Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
- Tapetați o tava cu hârtie de copt și puneți deoparte.
- Într-un bol amestecați împreună făina de migdale, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
- Într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună untul de migdale, siropul de arțar și extractul de vanilie.
- Turnați ingredientele lichide la cele solide în timp ce amestecați. Se amestecă pentru a se combina bine. Aluatul va fi lipicios.
- Folosind mâinile, rotiți aluatul, aproximativ 1 lingură, într-o bilă și așezați pe tava căptușită cu hartie de copt.
- Umeziti usor mainile pentru a prelucra aluatul mai usor. Continuați până când s-a folosit tot aluatul. Lasați intre bilele de aluat câțiva centimetri distanta între ele, deoarece acestea se vor întinde la copt.
- Cu vârful degetelor ușor umed, apăsați ușor în jos pe fiecare bilă de aluat pentru a aplatiza un pic.
- Coaceți timp de 8-10 minute, până când încep să se întindă.
- Lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de câteva minute înainte de a transfera prăjiturile pe un suport de sârmă pentru a se continua răcirea completă.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE:
Portii: 22
Cantitatea pe portie: 1 g
Calorii: 133, Total grasimi: 9g , Grasimi saturate: 1g , Grasimi nesaturate: 3g, Sodium: 112mg, Carbohidrati: 11g, Fibre: 2g, Zahar: 8g, Proteine: 4g