Orez expandat in unt de arahide imbracat in ciocolata,fara gluten,vegan

Homemade Peanut Butter Crunch Chocolate Cups - puffed rice cereal coated in peanut butter and surrounded by chocolate. Gluten Free + Vegan

Ingrediente:

3 linguri (46 grame)unt de arahide sau unt de migdale

2 linguri (38 de grame)de zahăr de cocos (se poate folosi sirop de arțar sau miere – dacă folosiți arțar sau miere,adăugați doar 1 sau 2 linguri)

1/2 ceașcă (15 grame) de orez expandat sau quinoa expandata)

283 grame de ciocolată fără lapte
Instrucțiuni

Într-un vas mic se topesc untul de arahide și zahărul de cocos la temperatură scăzută. Utilizați o lingură de lemn pentru a amesteca până se combină bine componentele. Îndepărtați vasul de la căldură și amestecați orezul expandat sau quinoa expandata. Puneți amestecul din unt de arahide într-un castron mic și lăsați-l să se răcească.
Se topeste ciocolata pe bain marie.

După ce s-a topit complet, se da deoparte până când este suficient de rece.
Se tapeteaza cu hartie forme de cupcake sau brioșe.
Se toarnă o cantitate mică de ciocolată în formele de hârtie – suficient pentru a acoperi partea inferioară.
Adăugați o lingură mică de umplutură de orez crocantă în centrul fiecărei cupe de ciocolată. Odată ce am pus umlutura de orez se acopera cu restul de ciocolată.
Puneți formele în frigider timp de 15 minute pentru a se întări.

Poti cumpara produsele necesare retetei aici: quinoa expandat bio,ulei de cocos,ciocolata

https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2010311435925045/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *