Tort de morcov si sfecla rosie

Acest tort de morcov și sfeclă roșie este simplu,ușor de făcut și sănătos . Nu arată doar bine – este de asemenea bun și are un gust minunat. Potrivit pentru diete sănătoase vegane, fără gluten.

Raw Carrot Beetroot Cake Recipe

Calorii: 205 cal
Ingrediente
Stratul pe bază de morcovi
3 cesti / 450g morcov ras
1 sfeclă mare, rasă
1 ceasca / 150g nuci
1 cană / 100g curmale
½ ceasca / 75 g stafide
2 cesti / 120g nuca de cocos rasa
1 lingurita de scortisoara
1 linguriță de ghimbir
½ lingurita de nucșoară
putina sare

Crema de vanilie cu caju
3/4 cești / 115 g nuci de caju
2 linguri de îndulcitor, cum ar fi siropul de arțar
1 lingurita Vanilie
2 linguri ulei de cocos, opțional

Preparare:
Amestecati componentele in mixer, în afară de morcov și sfeclă roșie, până când încep să se omogenizeze complet.
Separă amestecul de bază în două.
Se amestecă jumătate din amestec cu 2/3 din morcovi până se combină.
Combinați cealaltă jumătate cu restul de morcovi și cu toată sfecla.
Se topește uleiul de nucă de cocos și apoi se amestecă toate ingredientele de glazurare împreună până se obtine o crema neteda.
Turnați și întindeți glazura peste tort.
Așezați-l în frigider timp de cel puțin o oră și apoi serviți.

https://www.facebook.com/nestandglow/videos/808223502688206/

Poti cumpara aici: ulei de cocos,sirop de artar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *