INGREDIENTE
3 cesti de orez expandat(quinoa expandata)
1 ceașcă curmale fara samburi
3/4 ceașcă unt de arahide( sau migdale,fistic)
1 lingurita de extract de vanilie
un praf de sare
PREPARARE
Într-un blender de mare viteză sau intr-un procesor de alimente combinați curmalele untul de arahide și extractul de vanilie.
Amestecați-vă pentru a forma o pastă groasă si lipicioasă.Dacă este absolut necesar, puteți adăuga 1-2 linguri de sirop de arțar sau ulei de nucă de cocos. Nu adăugați apă,batonul va deveni umed.
Transferați pasta de curmale la cuptor timp de 30-60 de secunde până când devine moale.
Într-un castron mai mare se combină orezul,pasta de curmale și sarea.
Se intinde uniform într-un vas căptușit cu hârtie de copt.
Refrigerați timp de cel puțin 30 de minute sau până se întărește.
Poti cumpara aici: unt de arahide,sirop de artar,ulei de cocos,quinoa expandata
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/750973598422295/