Ingrediente:
2 cani de făină de migdale
1/4 ceasca de cacao
1/4 linguriță de sare
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/4 ceașcă de ulei de nucă de cocos, topită și răcită
1/4 cană de sirop de arțar pur
3 ouă mari, temperatura camerei
1/2 cană ciocolată neagră fără lapte,fara gluten
Instrucțiuni:
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Pregatiti o tava unde puneti 12 cupcake forme de hârtie.
Într-un castron mare amestecați făina de migdale, cacao(pudra de roscove), sare și bicarbonat de sodiu.
Într-un vas separat amestecați ulei de nucă de cocos, sirop de arțar și ouă.
Adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și amestecați până se combină bine.
Se adaugă chipsurile de ciocolată.
Umpleți uniform formele de hârtie.
Coaceți timp de 18-20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5-10 minute înainte de servire.
Se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Poti cumpara aici:pudra de roscove,ulei de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1058472367591997/