Calorii: 216 kcal
Ingrediente:
4 ouă
1 linguriță extract de vanilie
1/4 cană (85 grame) de sirop de arțar sau miere
1/2 cană (55 grame) de ulei de nucă de cocos topit
1 ceasca (225 grame) de piure de dovleac
1/2 cană (56 grame) de făină de nucă de cocos
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 lingurita de scortisoara măcinată
1 linguriță nucșoară măcinată
1/2 linguriță de cuișoare măcinată
1/2 linguriță de ghimbir măcinat
semințe de dovleac opțional
Preparare:
Încălziți cuptorul la 180 °C.
Bateți ouăle într-un castron. Adăugați vanilia, mierea sau siropul de artar și uleiul de cocos la ouă, amestecând bine. Se adaugă piureul de dovleac și se amestecă până când aveți o compozitie omogena.
Adăugați făina de nucă de cocos, bicarbonatul de sodiu și toate condimentele la compozitia de dovleac și amestecați până când se combină si pentru a vă asigura că nu aveți cocoloașe în aluat.
Ungeți o forma de pâine,tapetați cu hartie de copt și puneți aluatul. Presărați cu o mână mică de semințe de dovleac.
Puneți în cuptor și coaceți timp de 45-50 de minute sau până când introducând un cuțit în centrul pâinei,acesta iese curat. Se răcește și se servește.
Poti cumpara aici:ulei de cocos,sirop de artar,miere de albine
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2020115871611268/