INGREDIENTE
1 1/2 cană suc de vișine
1/2 cană de gelatină alimentată
1/4 cana de miere nefiltrată brută
PREPARARE
Într-o cratiță , se toarnă jumătate din suc și se presară gelatina. Se amestecă și mai apoi se lasă deoparte. Acesta se va îngroșa, este un semn că gelatina se întărește.
Puneți cratița la foc mic, adăugați sucul rămas. Amestecați contiuu astfel încât toată gelatina să fie dizolvată. Lăsați deoparte câteva minute să se răcească.
Când gelatina și sucul sunt ușor calde la atingere, se adaugă mierea și se amestecă bine.
Se toarnă în forme de silicon sau într-un vas de mică adâncime. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute, apoi se transferă la frigider timp de 2 ore pentru a se întări.
Dacă folosiți un vas mic, tăiați jeleurile în cuburi mici. A se depozita în recipient etanș timp de până la 2 săptămâni.
Notă: Pentru a păstra aspectele benefice ale mierei brute,aveți grijă să n-o adăugați la amestec în timp ce este încă fierbinte.
Poti in curand cumpara aici: miere
https://www.facebook.com/PrepareAndNourish/videos/1747783882190239/