INGREDIENTE
2 căni făină de migdale
1/4 cană pudra de Psyllium
1 lingură praf de copt fără gluten
1/2 linguriță sare
4 ouă mari (bătute)
1/4 cană uleiul de cocos (măsurat solid, apoi topit)
1/2 cană apă caldă
PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați pereții unei tăvițe cu hârtie de copt.
Într-un castron, amestecați împreună făină de migdale, praful de psyllium, praful de copt și sarea.
Se amestecă ouăle și uleiul de nucă de cocos topit, apoi în cele din urmă apa caldă.
Transferați aluatul în tava de coacere. Apăsați uniform pe partea superioară cu mâinile, formând un vârf rotunjit.
Coaceți timp de 50-60 de minute, introducând o scobitoare,aceasta iese curată. Se răcește complet înainte de a scoate pâinea din tavă.
Poti cumpara aici: ulei de cocos
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/1901679859847425/