INGREDIENTE
1 cană unt de arahide nesărat
¼ ceașcă + 2 linguri de sirop de arțar pur
1 ¼ ceașcă de ovăz fără gluten
Topping de ciocolată:
½ ceașcă de ciocolată vegană
¼ ceașcă + 1 lingura unt de arahide
PREPARARE
Pregatiți o tavă pătrată cu hârtie de copt.
Într-un castron se adaugă untul de arahide și siropul de arțar. Se amestecă până se omogenizează bine. Încălziți 20 de secunde în cuptorul cu microunde, până când începe să se formeze bule de aer mici.Lasati sa se raceasca.
Adăugați ovăz. Se amestecă până se combină complet. Se toarnă acest amestec în tava. Folosind o spatulă de cauciuc, neteziți într-un strat uniform.
Pregatiți ganajul de ciocolată: utilizați bain marie. Se amestecă 20 de secunde ciocolata și untul de arahide într-un castron până se înmoaie și devine o crema netedă.
Turnați acest amestec de ciocolată peste prajitură. Folosind o spatulă de cauciuc curată, neteziți într-un strat uniform.
Se îngheață timp de 30-40 de minute, sau până se întărește bine.
Poti cumpara aici: unt de arahide,sirop de artar,ciocolata,
https://www.facebook.com/BeamingBaker/videos/1931990823741560/