Baton de ciocolata cu unt de arahide,fara gluten

4 Ingredient No Bake Chocolate Peanut Butter Cup Granola Bars (GF, V): an easy, protein-rich recipe for decadent PB granola bars covered in chocolate, made with whole ingredients. #Vegan #ProteinPacked #GlutenFree #DairyFree #WholeGrain | BeamingBaker.com

INGREDIENTE

1 cană unt de arahide nesărat
¼ ceașcă + 2 linguri de sirop de arțar pur
1 ¼ ceașcă de ovăz fără gluten
Topping de ciocolată:
½ ceașcă de ciocolată vegană
¼ ceașcă + 1 lingura unt de arahide 

4 Ingredient No Bake Chocolate Peanut Butter Cup Granola Bars (GF, V): an easy, protein-rich recipe for decadent PB granola bars covered in chocolate, made with whole ingredients. #Vegan #ProteinPacked #GlutenFree #DairyFree #WholeGrain | BeamingBaker.com

PREPARARE
Pregatiți o tavă pătrată cu hârtie de copt.
Într-un castron se adaugă untul de arahide și siropul de arțar. Se amestecă până se omogenizează bine. Încălziți  20 de secunde în cuptorul cu microunde, până când începe să se formeze bule de aer mici.Lasati sa se raceasca.
Adăugați ovăz. Se amestecă până se combină complet. Se toarnă acest amestec în tava. Folosind o spatulă de cauciuc, neteziți într-un strat uniform.
Pregatiți ganajul de ciocolată: utilizați bain marie. Se amestecă 20 de secunde ciocolata și untul de arahide într-un castron până se înmoaie și devine o crema netedă.
Turnați acest amestec de ciocolată peste prajitură. Folosind o spatulă de cauciuc curată, neteziți într-un strat uniform.
Se îngheață timp de 30-40 de minute, sau până se întărește bine.

Poti cumpara aici: unt de arahide,sirop de artar,ciocolata,

https://www.facebook.com/BeamingBaker/videos/1931990823741560/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *