INGREDIENTE
1 ceașcă tahini
1/2 ceasca de zahăr de nucă de cocos
1/4 cană de sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
2 oua
1/3 ceașcă de pudră de cacao(pudra de roscove)
1 lingura de făină de nucă de cocos
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare
1/3 ceașcă de ciocolată
Pentru ciocolata:
2 linguri de ciocolată
1 lingurita ulei de nucă de cocos
PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 C. Ungeți o tavă de copt.
Într-un castron, combinați tahini, zahărul de nucă de cocos, siropul de arțar, extractul de vanilie și ouăle până când se amestecă bine. Puneți ușor pudra de cacao(pudra de roscove), făină din nucă de cocos, sare și bicarbonat de sodiu până când aluatul devine neted. Adaugați 1/3 ceașcă de ciocolată. Acest amestec ar trebui să fie destul de gros.
Răsturnați compozitia în tavă.Coaceți timp de 22-30 de minute sau până când cuțitul introdus în mijlocul prajiturii iese curat.
După ce prăjiturelele s-au răcit câteva minute, pregătiți glazura de ciocolată: Puneți o mică cratiță pe bain marie, adăugați chipsuri de ciocolată, uleiul de cocos și amestecați continuu până se topesc,iar glazura este neteda.
Se glaseaza generos toata suprafata prajiturii.
Poti cumpara aici: ulei de cocos,zahar de cocos,sirop de artar,ciocolata,pudra de roscove,tahini
https://www.facebook.com/CotterCrunch/videos/1515437958494616/