Chec cu dovleac galben

 

 

Imagini pentru pumpkin cake

Pentru chec:
1/2 ceasca  ulei de nucă de cocos,moale
3/4 cana  zahăr de cocos
1 cană de piure de dovleac organic
1/2 ceașcă piure de mere neîndulcit
1 linguriță extract de vanilie
1 3/4 cana  făină de cocos
2 lingurițe praf de copt
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu

1 linguriță de scortisoara
1/4 linguriță de nucșoară
1/8 linguriță de cuișoare
Pentru topping-ul de pecan:
2 linguri  făină de nuca de cocos
1/4 ceasca făină de migdale
1/2 ceasca zahăr de nucă de cocos
1/3 ceasca nucă pecan, tocat
1/2 linguriță scorţişoară
2 linguri ulei de nucă de cocos, întărit

Imagini pentru Pumpkin Coffee Cake

PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 C. Ungeți o tavă de copt și lăsați-o la o parte.
Amestecăm împreună uleiul de nucă de cocos și zahărul de nucă de cocos într-un castron.
Adăugați piureul de dovleac,sosul de mere și vanilia.
Se adaugă făina, praf de copt și bicarbonat de sodiu și mirodeniile într-un castron.
Adăugați amestecul de făină la amestecul de dovleac. Se amestecă până se combină.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Pentru a face toppingul combinați făina, zahărul de cocos, nucile pecan și scorțișoara într-un castron. Tăiați bucățile de ulei de nucă de cocos întărit și amestecați până când toppingul s-a strâns în bucăți mici.Se acopera suprafața checului.
Așezați-l în cuptor și coaceți timp de 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus în mijloc iese curat.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească înainte de tăiere și servire.

Gasiti sa achizitionati aici: ulei de cocos,zahar de cocos

https://www.facebook.com/tastemadeNourish/videos/1972401366376389/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *