Oua cu ciocolata si crema de caju,vegane

 

A plate of vegan healthy cadbury cream eggs

Ingrediente

125 g ciocolată
1,5 ceasca/ 200 g caju
2-6 linguri de sirop de arțar sau sirop de nucă de cocos sau orice sirop,zahăr de cocos. Utilizați un îndulcitor ușor colorat pentru a menține ouăle albe
1/3 ceasca / 80 ml ulei de nuca de cocos
2-4 linguri de apă( suficient pentru amestecare)
1 lingura de vanilie
1 pudră de turmeric
1 un praf de sare

Vegan DIY cadbury cream eggs
Preparare
Se taie ciocolata.
Topiți 3/4 folosind bain marie, scoateți de la căldură și apoi adăugați restul 1/4. Aceasta este o modalitate ușoară de a tempera ciocolata.
Se toarnă 75% din ciocolată în forme de ouă și apoi se înclină ca să se facă o acoperire uniformă cu ciocolată. Pastrați ciocolata rămasă caldă, pentru a rămâne lichidă.
Combinați toate celelalte ingrediente împreună (cu excepția turmericului) până când devine o compoziție netedă. Adăugați câteva linguri de apă dacă este prea groasă copoziția.
Se amestecă câteva linguri de cremă de caju cu un vârf pudră de turmeric pentru a face compozitia galbenă(a gălbenușului).
Umpleți formele de ciocolată deja întărite cu crema de caju albă(formând albușul oului)și turnați o linguriță în centru din crema galbenă (formand galbenușul).Așezați înapoi în congelator timp de 5 minute.
Se toarnă restul de ciocolată topită peste ouă.
Păstrați în frigider.

Notă:

Utilizați ciocolată neagră pentru rețeta vegană.
Folosiți semințe de floarea-soarelui în loc de caju.
Doar 2 linguri de zahăr din nucă de cocos au fost suficiente pentru a îndulci,deoarece nucile caju conțin propria dulceața.

Gasiti sa achizitionat aici: ulei de cocos,zahar de cocos,sirop de artar,ciocolata

 

https://www.facebook.com/nestandglow/videos/838869696290253/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *