INGREDIENTE
Pentru blat:
1 ceașcă de nucă pecan crud
1 ceașcă curmale cu lapte
Pentru umplutură :
1 1/2 ceașcă de caju crude
1 ceașcă de mure proaspate
1/3 cană suc de lămâie proaspăt (aproximativ 2 lămâi) 1/3 ceașcă ulei de nucă de cocos, topit
2/3 ceașcă de lapte de nuca de cocos
1/3 cană de sirop de arțar pur
Gasiti sa cumparati aici: ulei de cocos.lapte de cocos,sirop de artar
INSTRUCȚIUNI
Acoperiți nucile de cuju crude cu apă fierbinte și lăsați-le să se înmoaie timp de o oră.
Într-un procesor de alimente sau blender de mare capacitate, adăugați nucile pecan crude și procesați-le într-o consistență de masă uniformă, apoi lăsați-le deoparte. Adăugați curmalele fara sâmburi și sarea de mare în același procesor și procesați până când se formează o minge mică.
Amestecați compozițiile toate în procesorul de alimente și procesați până când amestecul devine omogen.
Tăiați fâșii subțiri de hârtie de copt și puneți-le în fiecare locaș într-o formă de brioșe.
Formați cu grijă amestecul de nuci pecane si curmale în mod egal, folosind degetele pentru a forma cosulețe.
Scurgeți nucile caju și adăugați-le în blender, murele, sucul de lămâie, uleiul de nucă de cocos topit, laptele de nucă de cocos răcit și siropul de arțar pur. Se amestecă până se omogenizează foarte bine.
Se toarnă uniform umplutura în fiecare blat de brioșă.
Așezați-le în congelator și înghețați timp de 1-2 ore pentru a permite amestecului să se fixeze.
Gasiti sa cumparati aici: ulei de cocos.lapte de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/tastemadeNourish/videos/1977317259218133/