INGREDIENTE
400 gr. lapte integral de grăsime nucă de cocos
1/2 ceasca de zahăr de nucă de cocos
2 lingurite extract de vanilie pură
un praf sare de mare
3-5 mere (Granny Smith)
suc de 1 lămâie
INSTRUCȚIUNI
Se toarnă laptele de nucă de cocos și zahărul de nucă de cocos într-o tigaie. Se amestecă și se aduce la punctul de fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 35 de minute. Caramelul va continua să se îngroațe pe măsură ce se răcește. Se îndepărtează de la căldură și se amestecă cu vanilia și sarea. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, feliile merelor se pun într-un castron și se acoperă cu aproximativ 1 cană de apă și sucul de 1 lămâie. Serviți feliile de mere pe o tavă alături de sosul caramel. Utilizați un cuțit pentru a face o tăietură mică și introduceți bețișoare.
Gasiti sa cumparati se site-ul evzinshop: lapte de cocos,zahar de cocos
https://www.facebook.com/176855779026667/videos/1577874402258124/