Paine cu dovleac galben

Paleo Pumpkin Bread with Almond Flour. The best low carb pumpkin bread recipe! Super moist and packed with fall spices.

Ingrediente:
1 1/2 cană de făină de migdale
1/2 linguriță sare
3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu
2 1/2 lingurite de scorțișoară măcinată
1/2 linguriță de cuișoare măcinate
1/4 linguriță nucșoară măcinată
4 ouă mari
3/4 cană de dovleac
1/4 cană de sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie pură
1/2 cană: ciocolată ( ciocolată fără lapte,după preferință), nuci prăjite,nuci pecan,merișoare uscate, stafide, caise uscate tocate (opțional)

Clean Eating Paleo Pumpkin Bread. Low carb, gluten free, easy, and absolutely delicious! Our favorite pumpkin bread recipe.
Indicații:
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați si ungeți ușor o tava de chec.Într-un castron, amestecați împreună făina de migdale, sarea, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara măcinate. Într-un castron separat, amestecați împreună ouăle, dovleacul, siropul de arțar și vanilia. Faceți o gaură în centrul ingredientelor uscate, apoi se toarnă ingredientele umede. Se amestecă ușor, doar până se combină. Adăugați toate ingredientele dorite din cele opționale.
Coaceți timp de până la 48 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Așezați tava pe un suport de sârmă și lăsați-o să se răcească 30 de minute. Scoateți ușor pâinea și așezați-o pe suport pentru a finaliza complet răcirea.

Gasiti pe site evzinshop sa cumparati : sirop de artar,stafide,ciocolata

https://www.facebook.com/wellplated/videos/866569510178787/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *