INGREDIENTE
1 cană dovleac
1 cană de unt de migdale (sau unt de arahide,unt din sâmburi de caise)
1/2 cană zahăr din nucă de cocos
1/2 cană pudră de cacao sau pudră de roscove
1 lingurita de scortisoara
PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Într-un procesor de alimente, adăugați toate ingredientele. Se amestecă până se omogenizează.
Tapetați o tavă de pâine cu hârtie de copt.
Se toarnă în tavă compoziția.
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Lăsați să se răcească înainte de scoaterea din tavă și tăiere.
Bucătărie: Vegan, Gluten Free
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: unt din samburi de caise,unt de arahide,zahar de cocos,pudra de roscove
https://www.facebook.com/JustEatingRealFood/videos/1686654261409200/