Cosulete din negresa cu inghetata

 

INGREDIENTE

3 banane congelate
830 gr.cremă de nucă de cocos
1 ¾ cească pudră de cacao(pudră de roscove)
¾ ceașcă Matcha pulbere
2 linguri stevia
2 linguri de extract de vanilie
2 cesti de făină de migdale
2 linguri de unt
1 lingură de sare
1 cană de apă
1 ceașcă ulei din nucă de cocos 

Imagini pentru nice cream brownie cups

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: ulei de cocos,pudra de roscove

PREPARARE

Amestecați 3 banane congelate, 830 gr.cremă de nucă de cocos, 2 lingurițe stevia, 1 lingură de extract de vanilie și 1 lingură de unt.

Adăugați ¾ ceasca de pudră de cacao pentru a obține înghețată de ciocolată și ¾ ceasca de pudra matcha pentru a obține înghețată matcha.

Se toarnă în recipiente și se îngheață 2 ore.

Se amestecă făina de migdale, 2 lingurițe de unt, 1 cană de pudră de cacao(pudră de roșcove), 1 lingură de sare,apa și ceașca de ulei de nucă de cocos.

Se toarnă în tava de brioșe ⅔ a fiecărei secțiuni.

Coaceți la 180 C pentru 40 de minute.

Scoateți prajiturile din cuptor și apăsați-le cu o altă tava de brioșă.

Puneți inghetata deasupra fiecărui coșuleț.

https://www.facebook.com/firstmediasoyummy/videos/1904170386563770/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *