Ingrediente
1 cană (240 ml) de suc de portocale
1/2 cană (120 ml) de sirop de arțar sau 3/4 cești (150 grame zahăr de cocos) pentru opțiuni vegane sau 1/2 cană (160 grame) miere pentru o versiune non-vegană
2 linguri de coaja portocale (de la aproximativ 2 portocale) și / sau până la 1 linguriță de scorțișoară
340 grame de merișoare proaspete
Indicatii
La foc mediu, amestecați împreună îndulcitorul, sucul de portocale. și coaja de portocală și / sau scorțișoară. Adăugați merișoarele și gătiți, descoperite, până când cele mai multe boabe s-au înmuiat și sosul s-a îngroșat puțin (va continua să se îngroațe pe măsură ce se răcește, ceea ce durează aproximativ 15-20 minute). Este nevoie de aproximativ 10 – 15 minute de fierbere.Gustați sosul și adăugați mai multă scorțișoară, dacă doriți.
Se toarnă sosul răcit într-un recipient etanș și se depozitează în frigider timp de până la 5 zile.
Gasiti pe site-ul evzinshop sa cumparati: zahar de cocos,miere,sirop de artar
https://www.facebook.com/texanerin/videos/1879898978717443/