INGREDIENTE
290 gr. făină fără gluten
2 lingurițe de praf de copt
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță de sare
2 lingurite de condimente măcinate(scorțișoară,nucșoara,cuișoare,anason )
1 cană piure de dovleac
1 cană (175g) zahăr de cocos
1/3 ceașcă ulei de nucă de cocos
1/2 ceașcă + 2 linguri lapte de cocos(lapte de migdale)
2 lingurite extract de vanilie
1/2 ceașcă de ciocolata vegana, amestecata in 2 lingurite de faina
PREPARARE
1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade C. Ungeți o tavă de pâine.
2. Într-un castron de amestecare, adăugați ingredientele: făina, praful de copt, sarea,bicarbonatul de sodiu,condimentele măcinate(scorțișoară,nucșoara,cuișoare,anason )și amestecați împreună.
3. Într-un castron amestecați cu mixerul de mână zahărul de cocos, piureul de dovleac și uleiul de cocos până când se combină bine. Se adaugă laptele de cocos,extractul de vanilie și se amestecă bine.
4. Adăugați ingredientele uscate la ingredientele lichide la o viteză medie până când se combină toate acestea.
5. Se incorporează chipsurile de ciocolată cu o spatulă. Turnați aluatul în tava de pâine.
6. Coaceți timp de 45-50 de minute. Pâinea este coaptă atunci când un cuțit iese curat dupa testare.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: ulei de cocos,lapte de cocos,ciocolata,zahar de cocos
https://www.facebook.com/jessicainthekitchenblog/videos/1759341957418178/