Hummus cu sfecla

 

Imagini pentru Beet Hummus

INGREDIENTE

1 ceașcă de năut, gătită
2 sfecla medie, fiarta
1 lingura de tahini
zeamă de 1/2 lămâie
1 cățel de usturoi mic
sare după gust
3 1/3 linguri ulei de măsline
lipie
piper după gust
frunzele de cimbru
1 lingură de semințe de susan alb, pentru garnitură

Imagini pentru Beet Hummus

INSTRUCȚIUNI

Într-un procesor de bucătărie, se macină năutul, sfecla, tahini, zeama de lămâie, usturoiul, sarea și 1 lingură de ulei de măsline până devine o pastă.
Tăiați lipiile în triunghiuri, presărați cu ulei de măsline,cu sare și cimbru și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 C de grade timp de aproximativ 20 de minute sau până la prăjire.
Transferați hummusul într-un castron, presărați cu ulei de măsline și garniți cu semințe de susan, piper și frunze de cimbru.
Serviți cu lipii.

Gasiti pe site-ul evzinshop sa cumparati: tahini,ulei de masline extra virgin

https://www.facebook.com/tastemadeNourish/videos/1988651578084701/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *