INGREDIENTE
1/2 cană (120 ml) sirop de arțar
1/3 cană (85 grame) unt de arahide sau unt de cajou pentru o versiune paleo
1/4 cană (56 grame) ulei din nucă de cocos
2 lingurite extract de vanilie
1/2 cană (55 de grame) arahide prăjite sărate, (nuci)tocate marunt, opțional
PREPARARE
Ungeți o forma mini cu 12 portii de brioșe sau forme de silicon. Alternativ, puteți folosi hârtie cerată.
Într-o cratiță mică, se amestecă împreună siropul de arțar, untul de arahide și uleiul de cocos pe foc mic. Dacă untul de arahide nu este sărat, adăugați un vârf de sare. Se amestecă în mod constant, se aduce la punctul de fierbere și se continuă amestecarea timp de aproximativ 2 minute.Trebuie să se îngroașe și să devină o compoziție lucioasă . Se adaugă vanilia și se amestecă până se combină bine.
Se toarnă în formele pregatite,garnisiți cu 3 linguri de arahide(nuci) tăiate.Puneți la frigider pentru câteva ore până când se întăresc și apoi transferați-le într-un recipient etanș în congelator .
Congelați timp de aproximativ 2-3 ore.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos,sirop de artar,unt de arahide
https://www.facebook.com/LeelaLicious/videos/1908505885856752/