INGREDIENTE
Blat
1 ½ cană de migdale crude
1 cană curmale fară sâmburi
½ linguriță de sare
Crema
1/2 cană de caju, înmuiate în apă peste noapte
½ cană lapte din nuca de cocos
¼ cană sirop de arțar
1 lingură ulei din nucă de cocos, topit
1 linguriță suc de lămâie
2 lingurițe extract de vanilie
Decor:
Zmeura
Afine
Mure
Menta
Fulgi nucă de cocos
PREPARAREA
1. În castronul unui procesor de alimente, adăugați migdalele, curmalele,sarea și mixați până când migdalele sunt tocate fin și amestecul se modelează când este presat între degete.
2. Cu mâinile ude, transferați amestecul de tartă într-o formă pentru tarte, apăsând ușor un strat uniform pe partea inferioară și pe părțile laterale ale formei. Puneți blatul în congelator.
3. Adăugați în castronul unui procesor de bucătărie nucile coju înmuiate, laptele de cocos, siropul de arțar, uleiul de cocos, sucul de lămâie și extractul de vanilie și mixați până se formează o cremă omogenă , răzuiți pe marginea bolului dacă este necesar.
4. Turnați umplutura în tarta înghețată și utilizați o spatulă pentru a crea o suprafață uniformă.
5. Decorați cu zmeură, afine, mure, frunze de mentă si fulgi din nucă de cocos.
6. Puneți tarta la rece timp de cel puțin o oră.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,sirop de artar,ulei de cocos
https://www.facebook.com/officialgoodful/videos/1866367226767068/