INGREDIENTE
3 banane medii, feliate și congelate
½ ceașcă crema de nuca de cocos sau lapte din nuca de cocos
1-2 linguri de sirop de arțar
½ linguriță de vanilie pură sau extract de migdale
⅓ ceașcă de cocos neîndulcită, bucăți sau fulgi
⅓ ceașcă de migdale nesărat, tăiate
¼ ceașcă de ciocolată vegană
INSTRUCȚIUNI
Adăugați banane la un mixer sau la un procesor de alimente. Se amestecă până se sfărâmă bine. Adăugați crema din nucă de cocos, siropul de arțar și extractul de migdale(vanilie), amestecând până se omogenizează. Răzuiți părțile laterale ale mixerului dacă este necesar.
Adăugați nuca de cocos, migdalele și chipsuri de ciocolată, amestecând până se încorporează.
Dacă vă place moale, înghețata, serviți imediat. Dacă doriți înghețată fermă și lucioasă: se toarnă într-un recipient etanș și se pune la congelator. Congelați timp de 3-6 ore sau până când este complet înghețată. Se lasă să se dezghețe timp de 5-15 minute înainte de servire.
NOTA
Puteți înlocui crema cu lapte de cocos facând următoarele: Lăsați o cutie de lapte din nucă de cocos să se depună timp de 1-3 zile, într-un mediu rece. Deschideți recipientul și scoateți partea fermă, albă cremoasă din partea de sus – aceasta este crema din nucă de cocos.
INFORMATII NUTRITIONALE
Pentru ⅓ ceașcă,Calorii: 129 Grăsimi: 8g Carbohidrați: 15g Zahăr: 9g Sodiu: 4mg Proteine: 2g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,ciocolata vegana,lapte din nuca de cocos
https://www.facebook.com/JustEatingRealFood/videos/1950979045176071/