INGREDIENTE
1/2 ceasca de unt de caju(unt de arahide,unt din samburi de caise)
2 linguri de zahăr de cocos
3 linguri de sirop de arțar
1/4 cană ulei de nucă de cocos sau unt de nucă de cocos, topit
1 1/2 linguriță de extract de vanilie
1/2 cană puldră de cacao neîndulcită(puldră de roscove)
1/2 cană nuci macadamia prăjite
INSTRUCȚIUNI
Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Toate ingredientele să fie la temperatura camerei. Adăugați untul de cajou(arahide), zahăr din nucă de cocos, sirop de arțar, unt de nucă de cocos, vanilia și pudra de cacao(pudra de roscove)într-un vas de amestecare de dimensiuni medii. Se amestecă până se omogenizează bine. Se adaugă nucile macadamia.
Transferați amestecul în tava preparată și neteziți cu o spatulă. Înghețați până la cel puțin o oră. Tăiați în pătrate. Păstrați ciocolata în congelator, deoarece devine foarte moale la temperatura camerei.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,unt din samburi de caise,ulei de cocos,pudra de roscove,sirop de artar,zahar de cocos
https://www.facebook.com/176855779026667/videos/1606928032686094/