INGREDIENTE
3 cani de fulgi de nucă de cocos fără zahăr
1 cană de ulei de nucă de cocos, topit
1/4 cană sirop de arțar poate fi înlocuit cu orice îndulcitor lichid la alegere(petimezi din struguri albi,sirop de agave)
1-2 cesti de ciocolată vegană
PREPARARE
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și lăsați-o deoparte.
Într-un bol de amestecare, adăugați toate ingredientele și amestecați foarte bine. Se toarnă în tava căptușită. Umeziți ușor mâinile și apăsați într-un strat uniform. Așezați tava în frigider sau congelator pentru a vă întări.
Odată ferm,tăiați batone patrate. Așezați din ou în frigider.
Se topește ciocolata și în mod individual, se înmoaie fiecare baton din nucă de cocos în ciocolata topită până se acoperă uniform. Repetați până când toate batoanele sunt acoperite uniform.Se pun la frigider.După ce s-a întărit ciocolata,serviți.
Nota
Nu puteți păstra batoanele de ciocolată la temperatura camerei,doar într-un recipient etanș la frigider sau congelator.Asigurați-vă că sunt dezghețate complet înainte de a servi.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos,sirop de artar,petimezi din struguri albi,sirop de agave,ciocolata fara zahar,ciocolata din roscove vegana
https://www.facebook.com/thebigmansworld/videos/2001792020035085/