Ingrediente:
Pentru tortul de ciocolată cu quinoa
1/2 cani / 250g Quinoa
2 cești / 450 ml apă
1 ceașcă / 175g curmale fara sâmbure
1 lingurita vanilie
1 lingură de praf de copt
4 linguri de pudră de cacao(pudră de roscove)
2 linguriță de semințe chia
putina sare
opțional, 2-4 linguri de îndulcitor, cum ar fi sirop de artar(sirop de nucă de cocos,sirop de roscove)
Pentru glazura de ciocolata cu avocado
2 avocado
4-6 linguri de îndulcitor, cum ar fi sirop de arțar sau sirop din nucă de cocos(sirop de roscove)
2 linguri ulei de nucă de cocos
4 linguri pudră de cacao (pudră de roscove)
Fructe pentru decorare, orice fructe de padure – zmeură,afine,căpșuni.
Preparare:
Înmuiați quinoa timp de cel puțin 15 minute, apoi scurgeți.
Adăugați toate celelalte componente ale blatului în blender și amestecați până la se obține o compoziție uniformă.
Împărțiți compoziția în două tave de tort căptușite cu hârtie de copt și coaceți timp de 35-45 minute la 180 ° C.
Când o scobitoare introdusă în centru iese aproape curată este copt blatul.
Lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de scoaterea din tavă.
Combinați toate ingredientele glazurei împreună.
Puneți crema între cele două blaturi și pe suprafața tortului.
Decorați cu fructe de padure, păstrați tortul în frigider și serviți.
Calorii: 390 cal
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,sirop de artar,sirop de roscove,pudra de roscove
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/864108313766391/