Batoane de inghetata din banane si unt de arahide invelite in ciocolata

Banana Peanut Butter Ice Cream Bars - inside shot
Ingrediente:
6 banane medii, congelate
380g / 1½ cupe unt de arahide
6 linguri zahăr din nucă de cocos
½ lingurita de sare
350g | 2 cești de ciocolată
8 linguri ulei de nucă de cocos

banana peanut butter ice cream bars - artsy close-up shot

Instrucțiuni de preparare:
Tapetați o formă pătrată de 8 x 8 (sau ceva similar) cu hârtie de copt.
Curățați și tăiați bananele în bucăți și puneți-le în castronul unui procesor de bucătărie sau mixer.
Se adaugă untul de arahide, zahărul de cocos și sarea și se amestecă până se omogenizează complet. S-ar putea să trebuiască să răzuți pereții vasului.
Se toarnă amestecul în tava căptușită. Așezați în congelator, de preferință peste noapte sau până când devine solidă compoziția.
Topiți ciocolata și uleiul din nucă de cocos împreuna în bain marie. Apoi se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional.
În timp ce amestecul de ciocolată se răcește, scoateți vasul din congelator și scoateți înghețata din formă . Tăiați  marginile pentru a le ordona un pic, apoi tăiați pătrate sau orice forme preferați. Introduceți la congelator  din nou în timp ce, ciocolata se răcește. Acestea trebuie să fie complet înghețate înainte de acoperirea cu ciocolată.
Acoperiți toate batoanele de înghețată cu ciocolată, apoi puneți batoanele la congelator pentru a se întări.

Notă:

 

Acoperirea înghețatei nu funcționează bine fără ulei de cocos.

Calorii 309 kcal

Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,unt de arahide,zahar de cocos,ciocolata

https://www.facebook.com/avirtualvegan/videos/1597588436965751/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *